Recharge City – Europas første og største parkerings- og opladningscenter med EU-platincertificering midt i Danmark

Vi udvikler og forestår opførelsen af Recharge City, der bliver et nyt og innovativt parkerings- og opladningscenter på en 270.000 kvm stor grund ved afkørsel 57 Horsens Syd på motorvej E45.

Med støtte fra EU er ambitionen med Recharge City at forbedre forhold for chauffører og sætte nye standarder for hele transportbranchen ved at skabe et attraktivt og sikret opholdssted for mennesker på farten – og samtidig imødekomme efterspørgslen i hele Europa på flere sikrede parkeringspladser. Recharge City er det første af sin slags med EU-platincertificeret parkeringsområde til 450 lastbiler med 24-timers overvågning.

Her vil være hotel, restauranter, servicestation, tankanlæg, ladestandere, værksteds- og vaskeområder for tung trafik, ordentlige toilet- og badeforhold samt udendørsområder – for langtidschauffører, den almene bilist på farten eller familien fra lokalområdet. Recharge City er stedet, hvor hviletid bliver til kvalitetstid. Parkerings- og opladningscentret åbner i 2024.

Hent PDF