Søgning

Om os

MORTENSEN Gruppen

MORTENSEN er en projektudviklings- og investeringsvirksomhed med særligt fokus på ejendomme, infrastruktur og byggeri og anlæg. MORTENSEN har til formål at investere i og udvikle virksomheder og projekter med potentiale og samfundsrelevans.

Aktiviteterne spænder bredt fra projektudvikling, herunder areal- og ejendomsudvikling, infrastrukturprojekter, udlejning og drift af ejendomme til investering i og udvikling af virksomheder.

Vi vil udvikle projekter og selskaber inden for forret- ningsområder, hvor vi har
en særlig erfaring, viden og ekspertise. Vi investerer i ejendomme og arealer, som har stort potentiale, og det udbygger vi. Vi er sat i verden for at udvikle!

Vores DNA

Vores vision

Vi vil realisere projekter, som har et relevant samfundsbidrag, som løfter byer, brancher, segmenter, mennesker og virksomheder. Vi er sat i verden for at udvikle – og vi står ikke stille. Vi er forankret i fremdrift.

Vi går op i ordentlighed og har et stort fokus på fremdrift og tempo. Vi hjælper og støtter hinanden, samtidig med at vi taler direkte og ærligt. Vi er drevet af udvikling, engagement og troværdighed. Vi overholder aftaler og er arbejdsomme og pligtopfyldende

Vi har en flad struktur, hvor der er højt til loftet. Vi er en uformel organisation, hvor åbenhed, ærlighed og tillid er en del af vores DNA. Samtidig er vi en agil organisation, hvor der hurtigt kan omstilles, handles og forandres, så vi konstant er udviklingsorienterede.

Interesseret
i et samarbejde,
så kontakt os i dag.
Ring eller skriv til os