Søgning

Projekt-
udvikling

Hos MORTENSEN udvikler vi projekter med fokus på både mennesker, natur, infrastruktur og erhverv. Projekterne spænder fra Europas største opladningscenter og et rekreativt område til logistikterminaler og boligområder. De igangværende projekter involverer mere end 200 hektar primært i området Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

Nedenfor ser du et lille udvalg af de mange projekter, som vi arbejder på.

Udvalgte projekter

Recharge City

Europas første og største parkerings- og opladningscenter med EU-platincertificering midt i Danmark

Vi har udviklet og opført og forestår nu driften af Recharge City, der er et nyt og innovativt parkerings- og opladningscenter på en 270.000 kvm stor grund ved afkørsel 57 Horsens Syd på motorvej E45.

Læs mere

Hatting Bakker

Vi udvikler området Hatting Bakker og bringer natur og byliv tættere sammen. Vi vil udnytte landskabet og området, så der skabes fælles uderum, aktiviteter og nye naturoplevelser for borgere og besøgende i alle aldre og sikres en øget biodiversitet.

Læs mere

Fredesmark

Fredesmark et et nyt boligprojekt placeret centralt i Juelsminde på den lokalkendte placering Fredes mark. Projektet består af 42 parcelhusgrunde samt tre andre boligområder. De tre andre områder er endnu ikke færdigprojekteret, men det forventes, at der her opføres boliger, hvor der også vil være et stort fokus på fællesskab og godt naboskab.

Læs mere
Interesseret
i et samarbejde,
så kontakt os i dag.
Ring eller skriv til os