Søgning

Kontor-
lejemål
i Horsens

Kontor-
lejemål
i Horsens

Fremtidens kontorlejemål lige ved afkørsel Horsens Syd

Kai Lindbergs Vej 6, 8700 Horsens

Det nye kontordomicil langs E45 er den oplagte base, hvis man ønsker en placering midt i Danmark med alle de nødvendige faciliteter tæt ved og infrastrukturen til resten af landet på plads.

Kontorlejemålene placerer sig i to naboliggende bygninger og er begge fleksible i forhold til indretning.
I den store kontorbygning er der mulighed for at leje en hel etage, men etagerne kan også opdeles i flere mindre lejemål alt efter behov. Hvis der opdeles i mindre lejemål, kan dette gøres uden at skulle gå på kompromis i forhold til egen indgang, mødelokaler, stillezone, the-køkkener etc. Her er mulighed for at udnytte alle kvadratmeter optimalt og arbejde med fleksible zoner, som sikrer, at rummene benyttes flest mulige timer om dagen og ikke som fx en traditionel kantine, der kun bruges 1 time dagligt.

I den lille kontorbygning er kontorlejemålene placeret med ét lejemål på hver etage samt tilhørende tagterrasse til begge lejemål. Hvert lejemål har alle nødvendige faciliteter i eget lejemål og indretningsmulighederne er mange og fleksible for den enkelte lejer.

Det er oplagt for kontorlejere på Recharge City at indgå et samarbejde med de øvrige aktører på stedet omkring alt lige fra frokostordning og fitnessabonnement til gode priser på bilvask og hotelovernatninger. Synergierne i de respektive aktører på Recharge City er mange, og man afgør selv, hvordan man ønsker at sammensætte mulighederne for sine medarbejdere og hverdagen på kontordomicilet.

Der forefindes naturligvis parkeringspladser med ladestandere til jeres medarbejdere.

  • Centralt i Jylland
  • Lige ved motorvejen
  • Vi indretter lokaler efter jeres ønsker
  • 1. sal: 950 kr pr. m2
  • 2. sal: 1050 kr pr. m2
  • Indretning med mulighed for fleksible zoner
  • Mødelokaler, stillezoner, the-køkken og meget mere
  • Mulighed for samarbejde med øvrige aktører omkring frokostordning, fitnessordning, hotel mm.
  • Gode parkeringsforhold
Beliggenhed
Horsens
Type
Kontorlokaler
Areal
150-700 m2
Årlig leje
950-1.050 kr. / m2
ekskl. drift
Interesseret
i et samarbejde,
så kontakt os i dag.
Ring eller skriv til os