Nyheder

MORTENSEN Gruppen A/S
Årsrapport 2022/23

Vi kan nu offentliggøre årsrapporten for MORTENSEN Gruppen A/S i det første hele regnskabsår 2022/23 i virksomheden. Læs om de mange projekter, der er søsat, og dyk ned i regnskabet.

Michael Mortensen ApS
Årsrapport 2022/23

Vi kan nu offentliggøre årsrapporten for Michael Mortensen ApS for regnskabåret 2022/23. Årsrapporten samler alle de gode projekter, der er igangsat i regnskabsåret på tværs af hele koncernen samt regnskabet for koncernen.

MORTENSEN tiltrækker dansk modetøjs-virksomhed til stor logistikterminal i Horsens Vest

En stor erhvervsgrund på 57.400 kvadratmeter i Business Park Vega i Horsens Vest skal omdannes til en stor logistikterminal på 28.000 kvadratmeter. Der er allerede indgået en lejeaftale med modetøjsvirksomheden, Zizzi, der rykker deres lager ind i knap halvdelen af bygningen. Den nye bygning bliver nabo til DSVs nye logistikcenter og får en helt central placering i forhold til områdets logistikudvikling.

Mortensen har indgået et partnerskab med koncept- og designvirksomheden Njordrum

Under navnet Mortensen I Njordrum vil vi udvikle helstøbte ejendomskoncepter inden for social infrastruktur såsom daginstitutioner og plejeboliger samt boliger og byggerier med omtanke for klimaet. Og fremtiden.

205 hektar skov i Uganda

205 hektar skov i Uganda

HM Entreprenør & Mortensen Gruppen investerer i at skabe 205 hektar ny skov i Uganda, som vil optage op til 500.000 tons CO2 over de næste 20 år. Projektet vil sikre, at HM Entreprenør & MORTENSEN arbejder målrettet med at forbedre sit CO2-aftryk og vil blive kompenseret som CO2-neutral.

Fra maj 2022 til december 2022 er der plantet mellem 160-170.000 træer, fordelt på et areal, som svarer til 410 fodboldbaner.

Årsrapport 2021/2022 for Michael Mortensen ApS

Recharge City Visualisering

Hotelaftale til Recharge City løfter niveauet – for transportbranchen og hele området

Hotelaftalen for Recharge City er nu på plads. Zleep Hotels bliver en del af Danmarks nye store parkerings- og opladningscenter. Med Zleep Hotels som første officielle samarbejdspartner begynder planerne at tegne sig for Recharge City som et attraktivt opholdssted på farten, der både kan huse langturschauffører, der har brug for faciliteter til deres 45-timers hvil, men også turister og overnattende gæster i området. Aftalen med Zleep Hotels tilfører nye muligheder og et løft – ikke bare for transporterhvervet, men for hele området, lyder det fra Destination Kystlandet.

Michael har vundet hovedprisen ved Business Horsens awardshow, Horsens Inspire

Vi er lidt ekstra stolte over vores indehaver her til aften. Michael har vundet hovedprisen ved Business Horsens awardshow, Horsens Inspire.

At gå nye veje, løse opgaver på sin egen måde, levere før tid og udvikle medarbejdere var blandt af hovedbegrundelserne.

Don’t we know it! Kæmpe tillykke Michael!

Michael Mortensen Inspire prisen
MORTENSEN

Et nyt makkerpar i spidsen for MORTENSEN

Michael Mortensen og Peter Heide Wessel kommer fra to forskellige verdener og har vidt forskellige kompetencer. Men de har god kemi, humor og iver for fremdrift tilfælles. Og en fællesnævner for MORTENSEN projekterne som fx Hatting Bakker, Recharge City og udviklingen af seks nye erhvervsgrunde i Horsens-området er et bredere perspektiv, hvor der sigtes efter at skabe udvikling og et relevant efter samfundsbidrag.

Ambitionen hos MORTENSEN er at udvikle og løfte byer, brancher, segmenter, mennesker og virksomheder.

”Vi er altid på udkig efter nye muligheder, og en af vores forcer er, at vi kan rykke meget hurtigt”